Liik nr 169: hõbekajakas

Kui tavaliselt võtavad linnuliikide kogujad aasta lõpus veel viimast, et leida keegi harva nähtavam liik, siis minu puhul asi pisut teistmoodi. See on alati nii, et aasta jooksul mõtled, et küll ma need lihtsad liigid mingi hetk nagunii pildile püütud saan ning siis paar päeva enne aasta lõppu avastad, et pagan… Ehk siis just täna sai spetsiaalselt hõbekajaka pärast välja mindud ning see liik lõpuks pildile püütud :D. Detsember 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: