Liik nr 168: salutihane

Kui eelmises postituses sai näidatud põhjatihast, siis seekord saan lisada pildi ning ka uue liigi temaga väga sarnasest salutihasest. Tuli välja, et salutihasest mul pilti polnudki, mistõttu sai sammud loodusesse sätitud. Esmalt viis tee parki, kus mõned salutihased end juba ilmutasid. Päev hiljem sai käidud metsikumas looduses ning ka seal sai mõnda salutihast kohatud. Ühest linnust sai ka paar pilti tehtud. Tõele au andes on salutihase kohtamine metsikus looduses üsna haruldane. Seetõttu eelistan pigem rabametsas tehtud kaadrit pargipildile :). Detsember 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: