Liik nr 107: punajalg-pistrik

Mäletan, et suurem punajalg-pistrikute invasioon oli aastal 2019. Ka sel aastal on olnud pesitsus neil soodne ning just praegusel ajal on võimalik neid läbirändajaid meie heinamaadel keskmisest arvukamalt kohata, peamiselt kas elektritraatidel või puude otsas passimas. Läksin ka mõned päevad tagasi neid teadlikult otsima ning pidin kodust vaid 5km kaugusele minema, et juba üht isendit kohata :). Mugav :). Õnnestus korraks teda ka lähemalt pildistada, kuid peamiselt passis eemal kaugemal puuoksal. Ka teisi röövlinde oli seal näha, pisut eemal toimetasid 2 tuuletallajat ning ka üks praeguseni täpsemalt määramata loorkull. August 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: