Piiritaja

Kui ma ühes oma varasemas postituses liigipildina veest nokatäit naksavat piiritajat näitasin, ei jäänud ma tol hetkel antud sooritusega väga rahule. Hetk oli küll hea, kuid lind kaugel ning eemalduva poosiga. Läksin sinna tagasi parema pildi järgi. Nagu ka eelnevalt juttu oli, olid piiritajad seal ringi tiirutamas ning mõnel korral laskusid nad ka vee piirile, et nokatäis vett sealt haarata. See pole lihtne ülesanne antud hetke vormistada, kuna pea alati on nad kas liiga kaugel seda tegemas või on poos eemalduva nurgaga. Kuid… lõpuks sain pildi, millega juba rahule võiks jääda. On ta siiski kõvasti kärbitud, et seda hetke detailsemalt näeks, kuid siiski, parim moment, mida neist saanud olen. Tehnika areneb ja pakub fotoraafidele enamaid võimalusi hetkede jäädvustamiseks, mis kunagi vaid unistusena näisid. Juuli 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: