Liik nr 94: piiritaja

Sel aastal otsustasin katsetada piiritajast teha pilti, mida varem saavutanud polnud. Kui nendest nobedastest taevas tiirutavatest lindudest lähedast pilti taga ajada, läheb ikka päris palju proovikaadreid, et lõpuks õiges asendis hetk jäädvustatud saab. Seda ulmelisem tundus soov pildistada üles hetk, kui piiritaja veekogust joob. Paari tunni jooksul käisid piiritajad sääraselt umbes 4-5 korda mu lähedal joomas, millest kahel korral ma lindu teravustada ei suutnud ning pildid jäid ebateravad. Paaril korral see siiski õnnestus, millest väljavalitud pilti täna ka näitan. Olgugi, et ise ma sellega siiski liiga rahul pole, jätkan selle ideaalse hetke taga ajamist ka tulevikus, kui tingimused selle jaoks sobilikumad on. Miski pole võimatu ja midagi niisama kätte ei lange, see on praegu elatud elus mulle selgeks saanud :). Juuni 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: