Liik nr 86: öösorr

Sel aastal sai öösorri kohatud vist vaata et kõige varem üldse, mid mäletan, täpsemalt siis 28.05.2022. Ja jälle läks kuidagi nii, et olin tagasisõidul koju ning just pisut enne mõtlesin, et ei tea, millal need öösorrid täpsemalt tagasi jõuavadki :). Taban end päris tihti sellistest olukordadest, kui olen mingi liigi peale mõelnud ja vupsti, ongi nina ees :). Antud olukord toimus juba hilja, mingi 30min pärast päikeseloojangut või isegi hiljem veel. Ühel hetkel tuli see sama öösorr mu auto ette pikeerima ning maandus siis teepiirde peale. Jäin kohe ka seisma, ja testisin linnu meelsust :). Olgugi, et meie vahemaa võis olla ca 6-8m, ei lasknud ta minust end segada ning passis mõned minutid sama koha peal, kuniks miskit üleval silmas ning tiibade laperdades minema lendas. Seekord siis selline üllatav kohtumine. Tore punkt päevale. Mai 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: