Liik nr 77: merisk

Liigume pargist rannikule, kus toimub vähemelt sama aktiivne, kui mitte isegi aktiivsem tegevus. Kiiremad pesitsejad on juba oma järeltulijate eest hoolt kandmas ning kohati saab juba lindude käitumsiest aru, et tõenäoliselt on juba keegi koorunud :). Nii tundus ka ühe meriski paariga. Ma ei tea, kas oldi munade haudumise faasis või oli kuskil juba ka mõni väike tegelane siblimas, kuid linnud olid üsna närvlised mind nähes. Seega kaua ma neile seetõttu närvidele ka ei käinud. Tegin mõned klõpsud ja läksin metsa huvitavat häält uudistama. Sellest pikemalt juba järgmises postituses :). Mai 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: