Liik nr 76: ööbik

Minu silmis on ööbikuga kohtumine selline loterii, et ta justkui on igal pool olemas aga kuna armastab tihti võsas oma laulu laksutada, ei saa talle piisavalt hästi ligi ning pilt jääb tegemata. Eelnevad aastad on ka näidanud, et kui ööbiku “jaht” liiga hilise aja peale jätta, ei pruugi neid enam kohatagi. Seega parim aeg mai teine pool kuni juuni keskpaik. Nii siis saigi väikse ärevusega teda otsima mindud parki, kus risu-räsu vähem ning kus neid laulumehi ka puhtamal taustal kohata võiks. Tunnike taga ajamist ning peale mõne tugevama närvikavaga isendi leidmist sain ka soovitud hetke pildile :). Mai 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: