Leeterüdi

Antud postitus on selle liigi puhul ametlikult esimene :). Ehk et alles sel aastal jäi leeterüdi mulle esmakordselt pildile. Kui aus olla, siis sai teda ka eelmisel aastal kohatud, kuid siis suutsin ma meeltesegaduses oma mälukaardi enne tühjaks teha, kui pildid arvutisse jõudsid :D. Juhtub…. Võimalik, et ta on mu vaateväljas ka varasemalt olnud, kuid teadlikult ma teda enne kohanud polnud. Eks aastad linnumaailmas harivad, teadlikkus kasvab ja oskad teatud aspekte lindude puhul tähele panna. Leeterüdi pole ka kõikse arvukam läbirändaja meie rannikul, ilmselt seetõttu pole meie teed ka varasemalt kohtunud. Aga igal kevadel ja sügisel võib neid ikka kohata. Eestis ta ei pesitse. August 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: