Liivatüllid

Kui ma mõned nädalad tagasi sel hilissuvel esmakordselt rännul olevaid / minevaid kahlajaid vaatama läksin, leidsin ühest mudaaugust eest 20-30 pealise pundi, millest suurema osa moodustasid liivatüllid. Pole varasemalt nii arvukat liivatüllide seltskonda jälginud, seetõttu oli põnev vaadata, kuivõrd riiakad nad omavahel olid. Tihti käis paremate söögipaikade eest võitlemine ja jagelemine. Olgugi, et need tülid kestsid kohati vaid loetud sekundid, oli neid tihti ning kohati ei teadnud, millist seltskonda jälgida :). Ka tänaselt pildilt võib näha, kuidas üks “sissetungija” eemale puksitakse. August 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: