Heletilder

Tavaliselt on nii, et kui rannikule jõuan, siis esimesed kahlajad, kes juba kaugelt lendu panevad, on heletildrid. Samas on õnnestunud ikka üksikisendeid ka lähemalt näha ja ka pildile saada. Augusti alguses sai aga ühe mudalombi äärde maha prantsatatud ning taas üht heletildrit jäädvustatud. Oli ta koos tüllide ja soorüdidega suuremas seltskonnas. Kui teised linnud peale mõnda hädakisa lendu panid, siis tema jäi paigale, ega esimese valesignaali peale ära ei põgenenud. Tundus olevat selline julgem isend. Seekord sai siis vist kõige lähemalt teda jäädvustada, kohati isegi liiga lähedalt, kui lind liiga täpselt kaadrisse ära mahtus :). August 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: