Soorüdi

Lahe on jäädvustada lindude-loomade tegevuspilte, kus lind lihtsalt ei seisa, vaid kas toitub või lehvitab tiibu, või venitab ennast. Ka sellelt pildilt võiks arvata, et lind sirutab oma jalga välja, kuid kahjuks pole loodus kõigi jaoks armuline… see soorüdi oli läbi elanud mingi vigastuse, mistõttu tal see jalg nii koguaeg oligi ning oma toiduotsinguil hüppas ringi vaid ühe jala peal. Tundus, et lind sellest siiski väga häiritud polnud, toitus mu silme all terve õhtu ning vajadusel põgenes hädakisa peale koos teiste kahlajatega. Mis teha, selline see looduse ilu ja valu kord on. Olen ennegi imelikku “vigast” soorüdi kohanud, kuid tal tundus olevat muu probleem. Selle kohta saab pikemalt lugeda ühest mu vanast postitusest. August 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: