Karuvarje 3

Jätkame karunädalat minu silmis selle õhtu kõige põnevama tegelasega. See sõjahaavades isakaru oli tõeline jõhkard, suur, kui mägi. Ta jälgis ümbrust suure tähelepanuga ning vaatas tihti altkulmu varje suunas, kust klõpsud tulid. Hiljem pilte lähemalt vaadates olid tal näos näha ka värskelt verised sõjahaavad. Eks see armastuse eest võitlemine ju karupulma tipphetkedest on, mille jooksul isakaru oma võimekust ja mehelikkust tõestama peab. Eleri sõnul neid enam koos seal nähtud pole. Ju pulmad peetud ning igaüks tegeleb omade asjadega edasi. Huvitav hetk oli ka öösel, kuskil 2 ja 3 vahel, kui see sama karu varjest 5-10m kaugusel seisis ja urises nii mis jube. See oli päris hirmus moment, samas jälle põnev elamus, mida ilma varjes käimata ilmselt kunagi ei kogeks. Mai 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: