Karuvarje 4

Seekordne varjes käimise kogemus oli väga rikkalik. Kui algselt oli soov näha vähemalt üht karu, siis lõpuks sai kokku nähtud suisa kolme erinevat karu. Varjesse minemise õhtul ning ka öösel külastanud karupaarikese järel tuli enne koitu platsile käima üks noorem tegelane, kes seal päris tükk aega edasi-tagasi ringi lonkis. Käis tegi tiiru ümber varje, läks ringiga tagasi varje ette. Hiljem viskas isegi siruli ja jäi miskit nosima. Peale mõningast toimetamist lahkus ta tuldud teed ning enam ühtki teist karu ei näinud. Jäi vaid üle nautida päikesetõusu ning vaadata toimekaid linde maas siblimas. Lisaks karudele pildistasin ma paadunud linnuhuvilisena ka seal lähistel toimetanud lide, kuid sellest täpsemalt juba jätkupostituses.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: