Karuvarje 2

Jätk eilsele postitusele. Täna näitan pilte sellest väiksemat kasvu emakarust, kes koos oma kaaslasega esimesena varje ette jõudis. Kasvuvahe oli neil isakaruga ikka suur, karvkatte värvus oli ka pigem heledam ja kohevam, kui isakarul. Kui varjesse sai peale 16 sisse mindud, siis juba 19 ajal oli paarike kohal. Toimetasid ca 15min varje ees ja lahkusid. Hiljem, ca 23 ajal tulid nad aga tagasi ning veetsid seal juba pikemalt aega. Päeval olid nad pigem tagasihoidlikud, vaiksed ja kahtlustavad. Varjest kõlanud katikuklõpsud püüdsid tihtipeale nende tähelepanu, kuid koheselt ära ei läinud. Ju on ikkagi harjunud, et midagi seal putkas toimub :).

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: