Ristpart

Mõned nädalad tagasi läksin oma iga-aastasesse kohta hallpõsk-pütte otsima. Taas kord oli paarike tuttaval järvel olemas, kuid sel õhtul hoidsid nad kaugemale ning jäigi üle ooadata-vaadata, keda mul veel kohata õnnestub. Ning polnudki kaua vaja oodata, kui üks ristpardi paarike mu juurde toimetama tuli. Isane oli siiski julgem ning käis lähemalt uurimas, mis värk seal kaldal toimub. Kuna läbi kõrkjate oli vaid paar auku, õnnestuski vaid seda isast paaril korral lähemalt näha ning ka pildile püüda. Mai 2021.

Klikka pildile, et näha suuemalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: