Kuuse-käbilind

Oma eelnevas kuuse-käbilinnu postituses mainisin, kuidas tavaliselt kuuskede latvades käbisid nosivad kuuse-käbilinnud mind korraks ka madalamale uudistama tulid. Täpsemalt tuli tänasel pildil nähtav isaslind mind ca 15m kaugusele uudistama ja oli seal lausa minuti jagu. Peale seda lendas tema kõrvale ka emaslind, kuid jäi mulle ebasoodsalt oksa taha peitu, seega sellelt lähikohtumiselt õnnestus vaid kirevama sulestikuga isaslind pildile püüda. Ütleme nii, et väga tihti sellist võimalust ette ei tule, seega peab antud kohtumise üle väga õnnelik olema. Tagantjärgi mõtlesin, et võibolla olin nende pesa lähistel ja tuldi sissetungijat lähemalt uurima. Kahjuks jääb see hetkel vaid oletuseks. Aprill 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: