Laanepüü

Olen nüüd juba aasta otsa käinud mõne aja möödudes ühes kindlas metsatukas, kohas, kus on vana mets, kus on palju lamapuitu ning kohas, kus alati laanepüüd kuulnud olen. Nad on üldiselt väga arad linnud ning ka head maskeerujad ning loodusesse sulandujad. Lõpuks õnnestus see palju kordi kuuldud lind ka ära näha :). Just siis, kui päike loojunud oli, nägin autoni kõndides ühel kasel suuremat pallikest. See pallike liigutas ja ma ei vaevanud pead teist korda arvata, kellega tegu oli :). Lind lasi kaseurvastel hea maitsta ja ilmselt ma sel korral teda suuremal määral ei häirinudki, mistõttu sain teda mõne minuti jagu kuuskede varjus vaadelda. Õnneks sai mõned pildid ka mälestusena mälukaardile jäädvustatud. Aprill 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: