Värbkakk

Siit-sealt on olnud näha päris palju pilte värbkakkudest. Neil on kas olnud hea pesitsusaasta või on lumevaba talve tõttu neid palju liikvel. Igal juhul olen neid harjumatult tihti kohanud viimase paari kuu jooksul, seega ei tea, kas tõesti õnn pöördunud või ongi neid rohkem. Ka selle aasta alguses nägin kohe esimesel väljasõidul värbkakku, kellest kahjuks väga head pilti ei tulnud. Kuid saan illustreerivalt näidata pilti ühest novembri kohtumisest. Loodan, et ma selle postitusega oma värbkaku õnne edaspidiselt ära ei rikkunud :D. November 2019.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: