Plütt

Just sellise huvitava nimega lind jäi mõni nädal tagasi pildile. Tegelikult oli neid linde seal isegi 5-6, kuid kõik korraga peale ei mahtunud. Minu silma alla nad väga tihti ei satu. Viimati sain ühe plüti pilti eelmisel aastal Juuli kuus ja ega ma neid varem polegi kohanud. Minu hinnangul pole tegu üleliia argade kahlajatega, mistõttu on nendega kohtudes võimalik päris häid jäädvustusi saada. Eks ettevaatlik ning tasakaalukas peab oma liigutustega nagunii olema, aga tervikpildis on nendega rohkem võimalust sõbraks saada, kui teiste suuremate kahlajate liikidega :). Mai 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: