Linavästrik

Kui mõnel hommikul end päikesetõusuks randa venitan, on alati küsimus, kas ja kes oleks valmis mulle modellina selles kenas valguses poseerima. Tavaliselt pole linnud väga valmis selleks ning mu suurte pingutuste kiuste jätavad mu sinna rannale üksinda “pikutama”. Siiski leidub vahest mõni julgem liik, kes hea meelega kõrvalt kogu seda toimetamist vaatab ja ühel hetkel hoopis ise modellina pildile jääb. Seekord juhtus nii linavästrikuga, kes oli mulle kui lohutusauhinnaks peale 3 plüti, kes minuga koostööd teha ei tahtnud ja õigel ajahetkel lahkusid :D. Mai 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: