Veetallaja

Küll alles antakse lindudele huvitavaid nimesid :). See lind pole meie maal mitte küll üliharuldane, kuid minu jaoks siiski pigem harva nähtav liik. Olen ise kohanud teda varasemalt vaid korra, aastal 2012 ja meie kohtumine kestis napid minutid. Ja nüüd juhtus see jälle ja seekord kohtusin kena paarikesega :). Nad on oma olemuselt väiksed, kuid julged linnud, kes inimest tegelikult eriti ei pelga. Loomulikult on teatav distants vajalik, kuid mina suutsin rahulikult rannal kivil istudes neid lausa 3,5m pealt vaadelda ning ka pildile püüda. Eks ka nemad on uudishimulikud ning tulevad rannal passivat tegelast uurima :). Üks jäädvustus ka täna vaatamiseks, mis sai tehtud üsna hämarates valgusoludes. Juuni 2018.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: