Kuuse-käbilind

Oma 8a loodusfotograafi staaži jooksul polnud ma selle suveni kohanud kordagi ühtegi käbilindu. Nad ei ole otseselt haruladased linnud, kuid kuna nad rohkem meie okaspuudel toimetavad, on metsast neid üsna keeruline leida. Meil pesitsevaid käbilinnu liike on 2: kuuse-käbilind ja männi-käbilind. Haruldasem läbirändaja on ka vööt-käbilind, kellest ma vana aasta viimases postituses kirjutasin ning kes Eesti lindude fanaatikutele aasta lõpus elevust pakkus :). Kuuse-käbilinnuga olen sel aastal kohtunud paar korda, männi-käbilindu kahjuks mitte üldse. Just sellest esimesest ka tänane pilt, hetk isukast söömaajast. Detsember 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: