Tamme-kirjurähn

Meie metsades elutseb 8 erinevat liiki rähnilisi. Neist ainsana pole ma kohanud roherähni, kes meil suhteliselt haruldane rähniline ja nähtav peamiselt saartel. Ka Tamme-kirjurähn on üsna vähe nähtav rähn, väidetavalt on ka pesitsevate paaride arv paarisaja paari kandis, mistõttu olen ka ise teda eelnevalt vaid kahel korral kohanud. Nüüd vana aasta lõpus õnnestus teda uuesti näha. Nagu rähnidele kohaselt, meeldib ka neile peitust mängida ning vahest ühelt poolt puud ja siis taas teiselt poolt piiluda :). Kuid minu hinnangul väga argade lindudega tegemist ei tundunud olema. Detsember 2017.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: