Nurmkanad

Viimati kohtasin nurmkanasid pea 3a tagasi. Ka sellest ajast pärineb mu viimane pilt end põllu ääres peitvast nurmkanast. Möödunud nädalavahetusel vedas taas ning leidsin 12 pealise seltskonna ühe talu lähistel lume alt toitu otsimast. Kuna mu kohalolek neid selgelt häiris, ei jäänud neid kaua vaatama, tegin 30m pealt viimased klõpsud ja taandusin. Tuleb austada linde ja loomi ning lasta neil oma elu elada ning neid võimalikult vähe oma pildisoovi pärast häirida. Selline on minu moraal looduses liikumisel. Veebruar 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: