Teeme võidu

Eelmise nädalavahetuse viimane pilt. Olin teel koju, kui märkasin üht halljänest tee ääres patseerimas ja nuhkimas. Mingi hetk hakkas ta aga minuga võidu ajama, mina sõitsin autoga ~30km/h, tema jooksis minu kõrval põllu peal :D. Päris naljakas moment oli. Kuna sõitsin kõrvalisel teel, proovisin sõidu pealt pilti teha ja näed, tuligi välja :D. Suhteliselt utoopiline mõte, kuid tasus väikest riski ära. Peale klõpsu pidasin auto kinni ja lasin tal võita :D.
Must-valgeks keerasin pildi seetõttu, et just pikalt jalutuskäigult tagasi tulles, oli obje lääts udune, mistõttu oli pilt algselt ebamääraste hallikas-siniste toonidega, kuid must-valgena töötab täitsa kenasti :). Veebruar 2017.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

img_4196

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: