Punapea-vart maandumas

Aprilli alguses külastasin vana tuttavat järvekest, et kohata seal kevadeti toimetavaid linde. Kuna tuttpütid polnud sinna veel saabunud, olid sel hommikul seal toimetamas mõned sõtkad, rääkspardid, jääkosklad, tuttvardid ning sinikael-pardid. Kui olin end kenasti positisioonile sättinud, tuli vaatevälja järsku üks lind, pikeerides otse minu suunas. Tõmbasin katiku tema suunas kõlama ning hiljem pilte sirvides tõdesin, et tegu oli punapea-vardiga. Sellist maandumise manöövrit tegevat punapead mul varasemalt jäädvustada pole õnnestunud, seega olin saadud tulemusega üsna rahul :). Aprill 2023.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: