Käblik

Kui hetkel ükskõik millisesse metsatukka minna, võib üsna kindlasti kuulda käbliku valju ent samas kaunist laulu. Kui ma nädalapäevad tagasi aga ühte vanasse tuntud käbliku kohta külastasin, nägin teda nagu tellimise peale, kuid tema nokast ei tulnud piuksugi. Vähemalt pildistamise hetkel mitte. Meie kohtumine kestis muidugi ka loetud sekundid, kuid ju oli teine toidu otsimisega niivõrd ametis, et polnud aega mulle oma lauluoskust demonstreerida. Aprill 2023.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: