Saarmas

Möödunud aasta kevadel kogesin lahedat ja meeldejäävat looduselamust. Sattusin peale saarma õhtustele tegevustele, mis päädis ka paljude jäädvustustega. Päris mitmed pildid avalikustasin kohe peale kohtumist selles postituses, kuid osad hetked jäid arvutisse laagerduma. Tänased hetked on saarma edukast toiduotsingust, kui lisaks konnadele ta ka väiksemaid kalu püüdis. Oli võimalus ikka väga lähedalt neid hetki ka pildistada ning näha sinna, kuhu tavaliselt pilk ei satu- saarma suhu näiteks 🙂. Ühe väikse kalakese esimene ja viimane pilk veepealsesse maailma, et minna peagi saarma kõhtu. Milline looduselamus fotograafi jaoks 🙂. Märts 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: