Aasta lind 2023: aul

Uueks aasta linnuks on seekord valituks saanud Aul. Aul on partlaste sugukonda kuuluv liik. Tema inglise keelne nimigi viitab sellele: long-tailed duck (pika sabaga part). Meie rannikutel on ta peamiselt läbirändav liik, keda rändeperioodidel kevadel ja sügisel suurte parvedena möödalennul vaadelda võib. Vahest satuvad siiski mõned isendid ka rannikule lähemale toimetama, siis on võimalik neid kauneid linde ka lähemalt pildistada.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: