Roohabekas

Viimane kohtumine (ja ka esimene sel aastal) leidis aset detsembri alguses. Sattusin nägema väiksemat roohabekate seltskonda, kes päris ärevalt ning pigem rutates roostikus toimetas. Tavapäraselt toituvad roohabekad pigem rahulikult roostikus ning vahetavad asukohta pigem siis, kui ohtu tajuvad. Kiirest kuhtumisest hoolimata õnnestus mälukaardile mõned pildid salvestada. Neist kahte järgmist täna ka näitan. Detsember 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: