Metsis

Aastast 2009 olen tegelenud loodusfotograafiaga, ning alates 2012 olen keskendunud lindude pildistamisele. Kui paljud loodusfotograafid on kogenud “hullude” metsistega kohtumisi, kus pildi saamine on isegi mobiiltelefoniga võimalik, siis mul õnnestus see esimene “hull” alles selle aasta sügisel kohata ning ka esmased pildid metsise isandast jäädvustada. Sel talvel olen neid aga veelgi kohanud. Novembri lõpus käisin tedre otsingul, kuid kohtasin ühel raiesmikul hoopis kahte isast metsist. Linnud olid isegi julgemad, kui algselt arvasin. Autot nad ei peljanud ning lasid mõned pildid jäädvustada, kuniks ise enne lahkusin. Üks neist ka tänasel pildil presenteeritud. November 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: