Liik nr 162: hallõgija

Nii huvitav, kui see ka pole, siis see aasta on minu silmis hallõgijaid kohe selgelt vähem näha, kui eelnevatel aastatel. Ju polnud soosivad olud õnnestunud pesitsusteks või on seal taga mingi muu põhjus. Kui varasemalt seda liiki praktiliselt otsima ei pidanud, siis sel aastal olen kamminud läbi kõik kodukandi potentsiaalsed kohad, et kasvõi ühte isendit kohata. Lõpuks see siiski ka õnnestus, kuigi päris napilt peaks mainima. Detsember 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: