Liik nr 84: metskurvits

Aasta 2022 aasta linnuks tituleeritud metskurvits on üks salapärane tegelane. Ilmub oma krooksuval häälel mängulennuga nähtavale alles päikese loojudes ning on pigem öise eluviisiga lind. Teda võib tihti silmata männimetsade vahel liikudes, tihti passib ka kuskil raiesmikel kändude otsas ning ootab pimeduse saabumist. Mul on temaga ikka igal aastal õnnestunud kohtuda, küll enamik ajast näinud teda siiski ülelennul. Sestap ka hetkel paremat jäädvustust pole õnnestunud saada ja ega ma seda spetsiaalselt otsigi :). Mai 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: