Liik nr 80: plüü

Käin tihti mere ääres linnuelu vaatlemas. Kevadel ja ka hilissuvel on sealne elu pisut kirjum. Rannikuala on peatuspaigaks neile ränduritele, kes meie pinnale pesitsema ei jää, ning kes peagi pesitsusaladele edasi liiguvad (põhja poole). Plüü on selline kahlaja, kes on pigem väiksemaarvulisem läbirändaja. Ta on minu kaamera ette varasemalt täpselt kolmel korral sattunud, nüüd tuli neljas kohtumine. Ta oli kambas väiketüllide ja liivatüllidega, kuid sellest seltskonnast oli just tema see kõige pelglikum ning liiga lähedale mind ei lasknud. Ei hakanud ka mina teda pikalt siis kiusama ja lasin lindudel rahulikult oma päevategemiste jätkata. Liigipildi jäädvustasin siiski ära :). Mai 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: