Liik nr 68: käblik

Metsade kõige valjem laulumees on peaaegu kõige väiksem lind Eestis :). Tegelikult on ta teisel kohal väiksuselt, kuid hääletugevuses teeb silmad ette endast kordades suurematele sulelistele. Käblikut olen sel aastal palju taga ajanud, et puhast pilti laulvast linnust saada. On nad ju tihti kuskil oksarisu sees, kus puhast keskkonda pildile ei saa. Siiski sattusin ühe jõe ääres jäälindu oodates lõõritava käbliku peale. Oli teine toitumas maapinnal ning teatud hetkedel käis kõrgemas kohas laulmas. Kasutasin siis selle momendi targasti ära :). Mai 2022.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: