Liik nr 67: väiketüll

Igal hooajal on väiketüll mu esimene kahlaja, kes rändelt saabub ja pildile jääb. Nii oli ka täna näidatava isendiga. Olgugi, et esimene kohtumine väiketülliga toimus aprilli lõpus, sain temast esimese pildi alles nüüd, mai kuus. Nad suudavad kivisel rannikul kohati väga märkamatuks jääda, mistõttu oleks ma ka talle otsa astunud. 1m enne läks lendu ja liikus pisut edasi. Peale seda hakkasin juba teadlikult lähenema ning õige võttenurga saavutades õnnestus juba üsna hämara valguse kiuste ikka pilt ära teha. Ilmselt kohtan neid aasta teises pooles veelgi. Mai 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: