Halljänes

Mu viimasel retkel loodusesse kohtasin ka üht halljänest. Kõndisin mööda kujuteldavat teed, kuniks ühel hetkel võsa ragises ning üks tukkuv jänes plehku pani. Olin igaks juhuks valmis, et ta võib mind kuskil eespool veel kontrollida ja täpselt nii oligi. Ühel hetkel oli ta märkamatult tee äärde istunud ning jälgis, kes tema rahu oli häirinud. Jõudsin korraks põlvili minna ja ta jäädvustada, kuniks jänese närvid üles ütlesid ja uuesti plehku pani. Tore, kui sellised ootamatud kohtumised siiski ka pildiks jäädvustada õnnestub. Märts 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: