Liik nr 16: väikepütt

Tegemist üldiselt talvisel ajal nähtava liigiga, kes on pigem väga arg ja pelglik. Seda tõestab iga temaga kogetud kohtumine :). Kuna lind väga väike ja arg, on senised jäädvustused olnud pigem kauged ja kehvakesed. Sel aastal õnnestus teda ühe tiigi peal pisut lähemalt näha. Üldiselt hoiavad nad ikka roostiku vahele, tiigi äärde. See tegelane oli aga korraks avarama vee peal, kuid seda ka vaid üheks pildiks :). Kõik toimus nii kiiresti, et ei olnud aega isegi võttenurka paremaks saada, oli ta selleks hetkeks juba vaateväljast kadunud, kuniks mina kõhuli olin jõudnud heita :). No mis teha, peab sellise tulemuse üle õnnelik olema, teades, kui keeruline selle liigiga tegelikult on :). Märts 2022.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: