Udus

Koduaknast näen kaugemal põllul üht üksikut puud. Kui esimene kargem külm meil eelmise nädala alguses oli, läks kogu loodus ägedalt härma. Proovisin teha ka pilti, aga ei tundunud midagi liiga erilist (näitan seda pilti hiljem siiski :D). Läks mööda 9 päeva, maha sadas esimene lumi (kuupäeva osas siis 23.11.21). Napilt enne päikeseloojangut tuli järsku eikuskilt paks uduvaip. Vaatasin aknast välja, taas sinna põllule, üksiku puu suunas ning seekord vaatas vastu päris lummav vaatepilt. Võtsin kaamera, tegin samast kohast pildi ja seekord oli tulemus meelepärane :). November 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Ning nagu lubatud, esimese härmatise poolt ehitud loodus. Piltide vahe 9 päeva.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: