Arusisalik

Antud postitus tuleb jätkuna mu viimasele arusisaliku postitusele. Ehk et tore kohtumine arusisalike perekonnaga, kes minuga pärast juba nii ära harjusid, et endale kõigest 5cm kaugusele pildistama lubasid. Antud pildile sai jäädvustatud hetk, kui sisalik lõunauinakule jäi. Hiljem kodus pildilt vaatasin, et kui sisalik magab, siis kaugemalt vaadates näib ta ka magades justkui ümbrust jälgivat. Silmalau all on justkui tumedam osa, mis kaugemalt vaadates ära petab, nagu sisalik piiluks ikkagi :). Evolutsiooniline kaitse kiskjatele segadusse ajamast. August 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: