Järvekaur

Järvekaur on meil nähtav peamiselt rändeperioodil, Eestis neid üldiselt pesitsemas ei leia (või siis väga vähearvuliselt). Rände ajal võib neid tavaliselt mööda lendamas näha, kuid augustis õnnestus üht isendit ka kalda lähedal vees jäädvustada. Oli ta algselt kaldale lähemal, kuid kuniks mul õnnestus paremale positsioonile jõuda, oli juba pisut kaugemale merele triivinud. See oli mul esimene kord teda ranniku lähistel vees kohata. August 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: