Pöialpoiss

Kui hetkel metsas toimetavad seenelised välja arvata, oli eilse hommiku mets isegi üllatavalt vaikne. Lootsin päikesetõusu aegu näha ja kuulda rohkem toimetamist. Eks värvulised hakkavad sügise/talve lähenedes juba rohkem kokku koonduma. Peale mõnetunnist vähemaktiivsemat aega sattusin lõpuks ühte suuremasse seltskonda, mis koosnes pöialpoistest, tutt-tihastest, rasvatihastest, mõnest üksikust musttihasest ning porrist. Huvitaval kombel jäid sellest kohtumisest peamiselt pildid pöialpoistest sellisteks, mida muu ebaõnnestunud kraami hulgast esile tõsta. Eks pöialpoistega on alati keeruline, on nad ju väiksed ja nobedad ja kahjuks pea alati ka kõrgemal kuuseokste vahel toimetamas. Kui ikka lolli järjekindlusega koos nende seltskonnaga edasi kulgeda ja teraselt otsida, leiab vahest neid ka paari meetri kõrguselt (või isegi maapinnalt) toimetamas. Siis on see parim moment nendest ka kenad pildid koju tuua. Kui oskused, tehnika suutlikkus, valgus ja õnn sinu poolel on, siis tuledki vähemalt mõne õnnestunud kaadriga koju :). Parem ju ikka, kui mitte midagi. Üks neist õnnestunud hetkedest ka täna vaatamiseks. September 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: