Hüüp

Kui ma eelmisel aastal linnuliikide võistlusest osa võtsin, sai seda lindu ikka ja jälle kuuldud, mõned korrad ka lühilennul nähtud, kuid pilti ma temast ei saanud. Kui aus olla, siis hüüp ongi mulle vaid ühel korral varasemalt kaamera ette jäänud. Ehmatasin linnu tookord kogemata lendu, väikse koba peale õnnestus ka pilt saada. Seekord nägin hüüpi samas kohas, kuid kaugemalt mööda lendamas. Ja pikalt kohe, nii et oli kaadreid, mille vahel valida :). Hüüp toimetab roostikus, lendab pigem harva. Ning tavaliselt rände ajal või siis kevadise paaritumismöllu saatel :). Igal juhul oli see selle õhtu üks väga meeldiv kohtumine. Mai 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: