Pöialpoiss

Pöialpoisse oleme harjunud kuulma ja nägema tavaliselt kuuskede ja mändide latvades, kuid vahest võib neid ka päris maapinna lähedal trehvata. Eks nad käivad samamoodi kuuskedel, kui pisikestel kuuskedel oma toidupoolist otsimas. Ei ole ka ebaharilik leida neid hoopis päris maapinnalt. Just seda hetke möödunud metsatiirul kogesingi. Õnneks olid paar lindu pikemat aega seal madalal toimetamas, mistõttu väikse käeharjutuse järel ka mõnede õnnestunud kaadritega koju tulin :). Aprill 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: