Punarind

Laupäeval kuulsin muidu vaiksest metsas tuttavat plõksuvat häält. Need kuulusid meile talvituma jäänud punarinnale. Ta oli koos ühe musträstaga koostöös edukalt kraaviäärseid kännualuseid inspekteerimas, kuni neile kogemata otsa kõndisin :). Punarind on meil pigem ebatavaline talvituja, mõningad isendid on igal aastal siiski meile jäänud, pole ju eelnevad talved sügisest palju erinenud ja mingit toidupoolist siin vast ikka leidub. Seekord on aga talv ootamatult talve moodi. Jäin hetkeks seisma, et see plõksutaja leida ning ühel hetkel ta kõrgema oksa peale end näitama tuligi. Punarind andis mulle selgelt märku, et ma sinna oodatud ei ole, seda võib ka tema poosist välja lugeda (saba on püsti). Läksime siiski sõpradena lahku ning igapäeva tegevused võisid rahulikult jätkuda :). Jaanuar 2021.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: