Uudishimu

Need kaks ilmselt nooremapoolset uljaspead olid möödunud nädalavahetusel ühel kõrvalisel autoteel jalutamas, kuniks ma autoga neile lähenesin. Olid nad natuke segaduses, mida täpsemalt tegema peab ja kui hakkasid ära jooksma, siis kõigepealt üks ühes, teine teises suunas. Siis otsustasid mõlemad ühtäkki hoopis teisele poole joosta ja hoopis põrkasid omavahel kokku :D. Nende kohmetust oli naljakas vaadata, kuid eks neile see väga naljakas ei tundunud. Jõudes teepervele jäädi mind veel uudistama, mistõttu saigi lõpuks selline copy/paste hetk kinni püütud :). Tore kohtumine, mis niigi huvitava päeva väikse huumoriga lõpetas :). Oktoober 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: