Jäälind merel

Öeldakse, et kui tahad looduses midagi kihvti kogeda, siis jäta kaamera koju :D. Selle kuldse lause tähendust on ilmselt enamik loodusfotograafid kogenud ja kirunud, et miks pagan mul kaamerat kaasas pole :). Ma päris nii tänase näidatava hetke puhul ei saa öelda, kuid olukord oli üsna sarnane. Istun lastega puhkuse esimestel päevadel ülirahuliku mere kaldal, nautides päeva viimast tundi. Ja nagu eikuskilt, lendab mööda jäälind! See oli üsna ootamatu, eriti selles piirkonnas. Kaasas oli sedapuhku ainult kit-objektiiv, pikemas otsas fookuskaugust 105mm :D. Võtsin siis selle, mis mul kaasas oli ja panin valmis juhuks, kui jäälind peaks tahtma ka tagasi lennata. Ja lendaski, seekord ka kala noka vahel. On see hetk, milline on, kuid vähemalt sai see jäädvustatud, rohkem küll maastikupildina :). Siit moraal, et õige linnumees ei tohiks oma teleobjektiivi kunagi endast kaugemale jätta :D. Juuli 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: