Hangelinnud

On hetked, mida pildistamise ajal tihti ei märka, kuna jäävad kogu protsessi sisse peitu :). Keskendud ju kas mingile kompositsioonile või et teravuspunkt ikka soovitud kohas oleks jne. Ja siis kodus pilte läbi sorteerides märkad, et vahest on pildile jäänud ka midagi sellist, mida kohapeal ei märganud :). Nagu ka see 2018a lõpus hangelindudega oli. See fookusest väljas lennus olev lind tuli üllatusena siis, kui kodus paremaid palasid mälukaardilt välja noppisin :D. Olgu, see ei meeldi mullegi, et ta fookusest väljas on, kuid annab pildile oma osa juurde :). Vähemasti huvitavam, kui lihtsalt kolme toitu otsivat hangelindu vaadata :D. November 2018.

Klikka pildile, etnäha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: