Vesipapp

Eile sai teadlikult vesipappe otsima mindud. On neid ju tegelikult igal aastal meie suurematel ja vahest ka väiksematel jõgedel näha. Sel aastal on neid aga raskem kohata, kuna pole lund ning nad ei hakka nii hästi silma. Eilegi pidin paar tundi otsima, kuniks lõpuks leidsin. Jõgedes on hetkel kõvasti vett, vool päris kiire ning vesipapid hoiavad kallaste lähedusse, kus omale toitu otsivad. Niimoodi sulanduvad nad oma pruunika sulestikuga loodusesse ära, et kaugemalt ei pruugi neid silmatagi. Vahest käisid ka puujuppide ning kivide peal istumas, et pisikest laulujuppi kuuldavaks teha :). Veebuar 2020.

Klikka pildile, et näha suuremalt:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: